EN BANK SOM FORVALTER NORGES VIKTIGSTE VERDIER: DE GODE IDEENE.

Kontakt oss
new-banner

Pareto Bank Aksjen

i

Dette innholdet har blitt skjult siden det bruker informasjonskapsler du ikke har akseptert. For å se, vennligst klikk på linken nedenfor: Cookie preferanser

Dagens sluttkurser på Oslo Børs

Les mer

Resultat 2. kvartal 2019

Pareto Bank fikk i andre kvartal 2019 et resultat etter skatt på kr 86,7 mill. (kr 93,2 mill. i andre kvartal 2018). Utlån til kunder har økt med kr 475 mill. i andre kvartal til kr 12.539 mill. (kr 10.489 mill.).
 
Banken gjennomførte en egenkapitalemisjon på kr 400 mill. i juni. I etterkant av emisjonen sikter banken mot en utlånsvekst på inntil kr 2,0 mrd.

Ledige stillinger

Vi er i vekst og trenger flere dyktige medarbeidere.
Har du erfaring fra dagligbank og er godt kjent med bedriftsinnskudd? Pareto Bank søker nå etter en ny kundeansvarlig som vil være med på å løfte og utvikle avdelingen dagligbank.

EU-direktivet PSD2

 

Det er innført et nytt betalingstjenestedirektiv i EU, PSD2, som også er en del av det norske lovverket. PSD2 pålegger norske banker å åpne sine APIer og muliggjøre innsyn for tredjeparter. Formålet med lovverket er å skape økt innovasjon for tjenestetilbudet innen betalingsformidling og skape økt konkurranse for banknæringen i EU og EØS området. I Norge trer loven i kraft 14.09.2019.

Fornyelse av kundeopplysninger

Som bank er vi pliktig til å innhente informasjon om våre kunder.
Vi sender i disse dager ut mail til våre kunder om fornyelse av kundeopplysninger.
Kontakt oss gjerne på telefon 24 08 81 20 hvis du lurer på noe i forbindelse med dette.