VI FINANSIERER MULIGHETENE DINE

new-banner

 

 

Vi får ting til å skje. Raskt, ryddig og tett på.

Vi ønsker at du skal lykkes med dine eiendomsprosjekter, vi er en bank som bidrar med mer enn penger og er tett på deg og ditt prosjekt.
Vi har lang erfaring fra eiendomsfinansiering og spisskompetanse innenfor de områder som er viktige for utbyggere: Markedet, vurdering av risiko og lønnsomhet, prosjektorganisering og kontraktuelle og regulatoriske forhold.

Vår kjernekompetanse er finansiering av bolig- og næringsprosjekter. Vi har høy kompetanse innenfor eiendomsutvikling og er en betydelig aktør innenfor småhussegmentet i Oslo og Akershus. Vi kan også vurdere gode eiendomsprosjekter andre sentrale steder i landet.
Mange av våre kunder verdsetter en litt annerledes bank, som er en god diskusjonspartner i tillegg til å finansiere boligprosjektet. Høy kompetanse kombinert med effektive beslutningsprosesser gjør at vi kan gi deg en tilbakemelding tidlig i prosessen.
Vi er raske, og liker utfordrende saker som vi bruker vår kompetanse til å knekke opp.

KONTAKT OSS I DAG OM DITT PROSJEKT

Byggekreditter

Høy finansieringsgrad av byggekostnader, forutsatt at alle tillatelser er på plass, og at krav til forhåndssalg er oppfylt. Manglende forhåndssalg kan kompenseres med egenkapital, kausjoner eller andre sikkerheter.

Tomtekreditter

Vi tilbyr finansiering av tomtekjøp for utvikling, primært regulerte tomter kjøpt for utvikling og med en klar exit.

Andre kreditter

Vi gir også andre kreditter som andreprioriteter, eierfinansieringer og korte brofinansieringer. For gode prosjekter kan vi finansiere høyt opp i kapitalstrukturen, men avdekker ofte topprisikoen med sidesikkerheter.

Kontakt oss

DRIFTSKONTO I PARETO BANK

Få 0,35 % rente fra første krone på din driftskonto – helt uten bindingstid eller begrensninger i antall uttak. Kontoen kan kobles direkte mot de fleste regnskapssystemer. I Pareto Bank får du en egen kontaktperson som hjelper deg når du trenger det, og vi skreddersyr løsninger tilpasset din bedrift.

LES MER OM BEDRIFTSINNSKUDD HER!

KONTAKT OSS

 • Sven Erik Klepp

  Sven Erik Klepp

  Leder Eiendomsfinansiering

  Mob:
  +47 905 97 341

  Send e-post
  Vis CV

  Klepp har mer enn 25 års erfaring fra bank og finans og har vært ansatt i Pareto Bank siden etableringen i 2007. Klepp har erfaring fra SEB Privatbanken ASA (2000-2007) og Finansbanken ASA (1988-99). I SEB Privatbanken var han leder for kredittområdet med hovedfokus på eiendomsfinansiering. I Finansbanken arbeidet han i 10 år innenfor næringslivsavdelingen.

 • Tom Solvang
 • Mariann Heggelien

  Mariann Heggelien

  Mob:
  +47 907 98 044

  Send e-post
  Vis CV

  Heggelien er kundeansvarlig innenfor eiendomsteamet, med ansvar for utlån til næringseiendom og boligutviklingsprosjekter. Hun har jobbet i bank siden 2000, og har tidligere jobbet i DNB og SEB Privatbanken. Hun har vært ansatt i Pareto Bank siden etableringen i 2007. Heggelien har Psykologi mellomfag fra UiO og er også utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen BI.

 • André Solstad

  André Solstad

  Mob:
  +47 995 93 813

  Send e-post
  Vis CV

  Solstad er kundeansvarlig på eiendomsteamet med ansvar for utlån til næringseiendom og boligutviklingsprosjekter. Han har mer enn 22 års erfaring innenfor bank, finans og eiendom. Han begynte i Pareto Bank sommeren 2015 og han har tidligere jobbet i Nordea, Norgeskreditt, Tschudi & Malling og BN Bank. Solstad er utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen BI.

 • Karianne Utengen

  Karianne Utengen

  Mob:
  +47 410 00 061

  Send e-post
  Vis CV

  Utengen jobber som kundeansvarlig innenfor eiendomsteamet, med hovedfokus på byggelånsfinansiering og prosjektfinansiering. Hun har 16 års fra bank, og har tidligere jobbet i DNB og Storebrand Bank. Utengen har en Bachelorgrad innen Økonomi og Administrasjon fra Handelshøyskolen BI.

 • Rune Egeland
 • Erik Abrahamsen

  Erik Abrahamsen

  Mob:
  +47 909 63 062

  Send e-post
  Vis CV

  Abrahamsen har jobbet i banken siden 2015. Han har en MSc in Business, Major in Finance fra Handelshøyskolen BI hvor han skrev en masteroppgave med tittelen «Currency Cash Risk: A study of the Norwegian Krone». Han er utdannet Kvartermester fra Sjøforsvaret og har også et år med bankerfaring fra valutameglerbordet til DNB Markets.

   

 • Jens Christian Meinich

  Jens Christian Meinich

  Mob:
  +47 952 07 731

  Send e-post
  Vis CV

  Meinich begynte høsten 2017 som kundeansvarlig innenfor eiendomsfinansiering. Ansvarsområdet omfatter utlån til næringseiendom og boligutviklingsprosjekter. Meinich kom rett fra studiene og har en grad i MS Applied Quantitative Finance fra University of Denver.

 • Martin Borge Kristiansen

  Martin Borge Kristiansen

  Ansattes medlem

  Mob:
  +47 980 94 803

  Send e-post
  Vis CV

  Kristiansen har vært ansatt i Pareto Bank siden September 2017, og jobber som kundeansvarlig innen eiendomsfinansiering. Han kommer til Pareto Bank etter å ha jobbet 2 år med revisjon i PwC, hvor han jobbet med klienter innenfor Private Equity. Kristiansen har en mastergrad i finans med Distinction fra University of Strathclyde.

 • Andreas Sanne Jespersen

  Andreas Sanne Jespersen

  Mob:
  +47 991 09 897

  Send e-post
  Vis CV

  Jespersen har vært ansatt i Pareto Bank siden november 2018 og jobber som kundeansvarlig innenfor eiendomsfinansiering. Han kom til Pareto Bank etter å ha jobbet 2,5 år med revisjon i PwC, hvor han jobbet med store kunder hovedsakelig innenfor handelsvirksomhet. Jespersen har en mastergrad i Finance & Strategic Management fra Copenhagen Business School.

 • Suzanne Skotvedt Bjørnsen

  Suzanne Skotvedt Bjørnsen

  Mob:
  +47 928 25 871

  Send e-post
  Vis CV

  Bjørnsen jobber som kundeansvarlig innen eiendomsfinansiering. Hun startet i Pareto Bank i 2019, og har tidligere jobbet 12 år i DNB. Bjørnsen har en Bachelorgrad i markedskommunikasjon fra BI/NMH

 • Iselin Tanke Berg

  Iselin Tanke Berg

  Mob:
  +47 415 00 773

  Send e-post
  Vis CV

  Berg er kundeansvarlig innenfor eiendomsteamet, med hovedfokus for utlån til boligutviklingsprosjekter og næringseiendom. Berg har vært ansatt i Pareto Bank siden 2007 og har bred erfaring fra bank og finans. Hun begynte opprinnelig som kundeansvarlig i bankens dagligbankavdeling, og har siden vinteren 2009 jobbet med selskaps- og verdipapirfinansiering. Berg er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bodø. Etter endt utdannelse jobbet hun et år som finansrådgiver i Sparebank1 Nord-Norge på personmarkedet i Bodø.

 • Eivind Romberg Kvaale

  Eivind Romberg Kvaale

  Mob:
  +47 468 13 232

  Send e-post
  Vis CV

  Romberg kvaale startet i Pareto Bank i 2019.
  Han har en Master of Business Administration (2018), MS in Applied Quantitative Finance (2018), og en Master of Accauntancy (2019), alle fra University of Denver i USA.

   

 • Dag Christensen Andersen

  Dag Christensen Andersen

  Mob:
  +47 917 80 052

  Send e-post
  Vis CV

  Andersen ble ansatt i Pareto Bank i 2022. Ansvarsområdet omfatter utlån til næringseiendom og boligutviklingsprosjekter. Andersen har en bachelor i Økonomi og Administrasjon fra Handelshøyskolen BI, samt en MSc i Investment & Finance fra University of Strathclyde med Distinction.