MEST MULIG BANK PÅ MINST MULIG TID

new-banner

Det er mange fordeler med å være liten, både for deg som kunde og oss som bank. Fordeler som gjør det mulig å skape gode relasjoner, finne bedre løsninger og ta raskere beslutninger. I Pareto Bank møter du et kvalifisert team som er klart til å hjelpe. Bruk oss som en diskusjonspartner når du har behov for gode løsninger raskt.

KONTAKT OSS

 • Tine Baastad Ludvigsen

  Tine Baastad Ludvigsen

  Leder Dagligbank

  Mob:
  +47 922 75 009

  Send e-post
  Vis CV

  Baastad Ludvigsen har nesten 20 års erfaring fra bank, og har jobbet i Pareto Bank siden 2008. Har tidligere jobbet i Storebrand Bank, Gjensidige NOR og SEB Privatbanken.

 • Tio Dinh

  Tio Dinh

  Mob:
  +47 970 83 170

  Send e-post
  Vis CV

  Dinh har over 10 års erfaring fra bank. Nøkkelkompetanse innen kreditt, innskudd, og har tidligere jobbet i Nordea og DNB.

 • Anders Helleren

  Anders Helleren

  Mob:
  +47 980 32 160

  Send e-post
  Vis CV

  Helleren har bachelor i økonomi og administrasjon fra Høyskolen i Haugesund, samt en pågående mastergrad i internasjonal business og finans fra universitetet i Aarhus. Har tidligere jobbet i SR-Bank og Nordea.

 • Emilie Brenden

  Emilie Brenden

  Mob:
  +47 962 05 445

  Send e-post
  Vis CV

  Brenden er nyutdannet siviløkonom med spesialisering innen samfunnsøkonomi ved Handelshøyskolen BI. Brenden fullførte sommeren 2019 og har siden da jobbet som kundebehandler i Sparebank 1 Ringerike Hadeland, før hun startet i Pareto Bank i 2020.

 • Daniel Gehlert
 • Pærichehr Jamali

  Pærichehr Jamali

  Mob:
  +47 934 30 801

  Send e-post
  Vis CV

  Jamali har studert markedskommunikasjon ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun begynte i banken i 2019, og har tidligere jobbet i Gjensidige Bank som kunderådgiver.