NORGES LEDENDE PROSJEKTBANK

  • Personvern

    Pareto Bank er opptatt av å beskytte dine personopplysninger, og vi vil til enhver tid behandle din informasjon konfidensielt og med respekt. Du kan lese hele vår personvernerklæring her (pdf).

    Pareto Bank registrerer og behandler personopplysninger for at vi skal kunne utføre de kontraktsmessige forpliktelsene vi har overfor deg som kunde. Det stilles strenge krav for å ivareta personvern og informasjonssikkerhet ved behandling av personopplysninger. Når du benytter deg av våre tjenester og bruker vår nettside, kan du være trygg på at vi behandler din informasjon på en god og sikker måte.

    Du har rett til innsyn i opplysninger som banken har lagret om deg, og du kan når som helst kreve retting av feilaktige eller ufullstendige opplysninger. Du kan også ta kontakt dersom du ønsker å få overført opplysningene til deg, eller få disse slettet eller begrenset. Dette kan du gjøre ved å sende en e-post til post@paretobank.no

    Ved klager knyttet til personvern, kan Datatilsynet kontaktes:
    Datatilsynet
    Postboks 8177 Dep.
    0152 Oslo
    Tel: 22 39 69 00

  • Bruk av Cookies

    Informasjonskapsler (Cookies) på Pareto Banks nettsteder

    Hva er Informasjonskapsler?

    Når du besøker en hjemmeside som bruker informasjonskapsler plasseres informasjonskapsler, som brukes til å spore hvilke sider som blir besøk og adferd på nettstedet. Informasjonskapslene hjelper deg med å huske hvor du avsluttet sist eller å huske dine preferanser på nettsiden.

    Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker er informert om, og har samtykket til, hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med denne behandlingen er og hvem som behandler opplysningene.

    Nedenfor finner du informasjon om Pareto Banks egen bruk av informasjonskapsler/cookies. Ved å gå inn og hente informasjon og/eller benytte tjenester på våre nettsider: www.paretobank.no, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt.

    Pareto Bank bruker følgende informasjonskapsler:

    Google Analytics

    Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. («Google»). Google Analytics bruker informasjonskapsler for å samle inn og analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en slik kapsel ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteter på nettstedet for eieren av nettstedet.

    Google kan også overføre denne informasjonen til en tredjepart, hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor en tredjepart behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

    Pareto Bank bruker Google Analytics for å analysere bruken av Pareto Banks nettsider. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv.

    Bortsett fra IP adresse, lagres ingen personlig eller kundesensitiv informasjon i Google Analytics. IP adresse samles inn for å kunne avgjøre omtrentlig fysisk plassering av brukeren (for eksempel by og/eller landsdel)

    Hubspot

    Webstatistikk og profilering
    Brukes for å spore brukere over flere sidevisninger i forbindelse med analyse, markedsføring og salg.

    Facebook

    Vi har profiler/sider i sosiale medier. Eksempelvis vil Facebook behandle dine personopplysninger og bruke informasjonskapsler når du besøker våre sider i den sosiale kanalen. Se Facebook sine sider for Personvern og Informasjonskapsler. I noen tilfeller kan vi via det sosiale mediet bruke disse opplysningene til å vise deg målrettede annonser.

    LinkedIn

    Vi har profiler/sider i sosiale medier. Eksempelvis vil Linkedin behandle dine personopplysninger og bruke informasjonskapsler når du besøker våre sider i den sosiale kanalen. Se Linkedin sine sider for Personvern og Informasjonskapsler. I noen tilfeller kan vi via det sosiale mediet bruke disse opplysningene til å vise deg målrettede annonser.

     

    ASP.NET_SessionId

    Dette er «system cookies» for IIS og ASP.NET. Disse inneholder ikke kundeinformasjon, men kun en sesjons-ID for å kunne koble nettleseren opp mot riktig sesjon på serveren. Ingen personlig eller identifiserende opplysninger blir lagret.

    Søknadskjema

    På våre nettsider har vi et søknadskjema der man kan søke om kundeforhold i Pareto Bank. Søknadskjemaet inneholder en informasjonskapsel som brukes for å verifisere at kunden har klikket på linken for å lese kundeavtalen. Dette skjer helt til slutt i søknadsprosessen. Informasjonskapselen inneholder kun en Ja/Nei verdi og ellers ingen identifiserende opplysninger.

    Anonyme markedsføringsmål:

    Informasjonskapslene brukes til å spore besøkende på paretobank.no. Her kan kapslene brukes til å bygge en tilpasset profil eller søkshistorikk for hver unike besøkende, og identifiserbar eller unik data kan hentes inn. Anonymisert data kan deles med tredjeparter Pareto Bank bruker Google, Hubspot, Linkedin og Facebook.

    Målrettet markedsføring:

    Ved å bruke denne type informasjonskapsler samles det inn personlig informasjon. Informasjonskapslene brukes til å spore aktivitet og surfevaner, og brukes til å vise den enkelte kunde relevant og personliggjort markedsføring. Informasjon kan deles med tredjeparter for å vise målrettet markedsføring. Feks Google, Hubspot. LinkedIn og Facebook.

     

    Brukte informasjonskapsler:

    Cookies, også kjent som informasjonskapsler, er små tekstfiler som legges i din nettlesers internminne. Disse brukes til mye forskjellig, f.eks. for å se hvor lenge du oppholder deg på våre sider, og alltid med det mål å forbedre brukeropplevelsen din.

    Data fra cookies vil ikke brukes til å samle inn personlige opplysninger om deg. I innstillingene til din nettleser kan du både skru av og slette cookies.

    Her er en oversikt over hvilke cookies vi bruker, og deres varighet:

    cookieconsent_key 1 år Denne informasjonskapselen er en unik ID-nøkkel generert når du godtar eller endrer informasjonskapsler.
    cookieconsent_status 1 år Denne informasjonskapsel husker at en bruker har akseptert/avvist bruk av informasjonskaspler på vårt nettsted, så varselet kan skjules.
    cookieconsent_accepted_categories 1 år Denne informasjonskapsel husker hvilke kategorier informasjonskapsler brukeren har akseptert.
    __atuvc 1 år Denne AddThis informasjonskapselen* lagrer en oppdatert delingsstatistikk.
    __atuvs End of brower session AddThis informasjonskapsel*
    __atssc 2 år AddThis informasjonskapsel*
    di2 1 år AddThis informasjonskapsel*
    loc 1 år AddThis informasjonskapsel*
    uid 1 år AddThis informasjonskapsel*
    um 1 år AddThis informasjonskapsel*
    uvc 1 år AddThis*/Add2Any*** Cookie
    mus 1 år AddThis informasjonskapsel*
    vc 1 år AddThis informasjonskapsel*
    ouid 1 år AddThis informasjonskapsel*
    notice_gdpr_prefs 1 år AddThis informasjonskapsel*
    notice_preferences 1 år AddThis informasjonskapsel*
    __utmz 6 måned Google Analytics informasjonskapselene via SoundCloud
    __utma 2 år Google Analytics informasjonskapselene via SoundCloud
    __cfduid 5 år Cloudflare er en tjeneste for å optimalisere levering av nettsider, slik at besøkende får de raskeste sidetilfeltstidene og best ytelse. Den __cfduid Cloudflare-cookien brukes til å identifisere individuelle klienter bak en delt IP-adresse og bruke sikkerhetsinnstillinger på en per-klient basis. Det lagrer ikke personlig identifiserbar informasjon. Les mer her.
    _js_reg_fb_ref Slutt på leserøkten Denne informasjonskapsel brukes av Facebook** for analyse og forskning.
    datr 2 år Denne Facebook**-informasjonskapslene identifiserer nettlesere med sikte på sikkerhet og webområdeintegritet, inkludert for kontogjenoppretting, og identifisering av potensielt kompromitterte kontoer.
    dpr Slutt på leserøkten Denne informasjonskapsel brukes av Facebook** for ytelse.
    fr 90 dager Facebooks** primære annonseringskake, brukes til å levere, måle og forbedre relevansen av annonsene.
    wd Slutt på leserøkten Denne informasjonskapsel brukes av Facebook** for ytelse.
    reg_ext_ref Slutt på leserøkten Denne informasjonskapsel brukes av Facebook** for analyse og forskning.
    reg_fb_gate Slutt på leserøkten Denne informasjonskapsel brukes av Facebook** for analyse og forskning.
    reg_fb_ref Slutt på leserøkten Denne informasjonskapsel brukes av Facebook** for analyse og forskning.
    _ga 2 år Brukes av Google Analytics for å differensiere brukere.
    _gali 1 år Brukes av Google Analytics for å finne ut hvilke linker på en side som blir klikket på.
    _gid 24 timer Brukes av Google Analytics for å differensiere brukere.
    _gat 1 minutt Brukes av Google Analytics for å redusere antall forespørsler.
    _gat_<property-id> 1 minutt Brukes av Google Analytics for å redusere antall forespørsler.
    AMP_TOKEN 2 år Denne informasjonskapselen fra Google Analytics brukes til å hente Client ID (tilfeldig nummer for identifisering mellom ulike sesjoner).
    _dc_gtm_<property-id> 1 minutt Brukes av Google Analytics for å redusere antall forespørsler.
    wordpress_<hash> 14 dager Denne WordPress-cookien lagrer dine autentiseringsdetaljer. Dens bruk er begrenset til administrasjonskonsollområdet, /wp-admin/
    wordpress_logged_in_<hash> 14 dager Etter innlogging angir denne WordPress-cookie når du er logget inn, og hvem du er, for de fleste brukergrensesnitt.
    wp-settings-<uid> 14 dager WordPress also sets a few wp-settings-[UID] cookies. The number on the end is your individual user ID from the users database table. This is used to customize your view of admin interface, and possibly also the main site interface.
    wp-settings-time-<uid> 14 dager WordPress setter også noen wp-settings-{time}-[UID] cookies. Tallet på slutten er din individuelle bruker-ID fra brukerdatabase-tabellen. Dette brukes til å tilpasse visningen av admingrensesnittet, og muligens også hovednettgrensesnittet.
    wordpress_test_cookie Denne informasjonskapselen brukes av WordPress for å teste om informasjonskapsler er aktivert i en brukers nettleser.

    *AddThis gjør det mulig for deg å dele våre sider og innhold i sosiale medier som Facebook, Google+ og Twitter. AddThis benytter en rekke informasjonskapsler for å generere statistikk knyttet til deling i sosiale medier. Denne tjenesten implementerer og en rekke informasjonskapsler og pixler fra sine Pixel Partnere for nettannonsering knyttet til online-aktivitet og bruksmønster. Se en komplett liste over våre Pixel Partnere her eller reserver deg.

    **Denne nettsiden bruker Facebook Pixel, som genererer en rekke informasjonskapsler for å spore brukeraktivitet på nettstedet vårt som kan brukes til reklameformål. Les mer om Facebook informasjonskapselene her.

    ***Add2Any gjør det mulig for deg å dele våre sider og innhold i sosiale medier som Facebook, Google+ og Twitter. Add2Any kan dele ikke personlig identifiserbar informasjon med datapartnere, som kan brukes til å bidra til å levere interessebasert annonsering basert på surfing og deling av aktivitet. Les mer om Add2Any personvern her eller reserver deg fra tredjeparts interessebasert annonsering fra NAI-medlemmer.

     

    SAMTYKKE
    Dersom du ikke samtykker i vår bruk av cookies så kan du skru dette av. Her kan du lese hvordan du gjør dette for din nettleser:

    • Internet Explorer
    • Chrome
    • Firefox
    • Safari
    • Opera