Norges ledende prosjektbank

Shipping- og offshorefinansiering

Utnytt bølgene i shipping & offshore

Shipping- og offshorefinansiering

Vi finansierer mulighetene dine

Eiendomsfinansiering

Børsen er full av muligheter.
Bruk dem

Selskaps- og verdipapirfinansiering

Hos oss får du
inntil 2,30 %
innskuddsrente

Privat Bedrift

Ledige stillinger

Pareto Bank finansierer gode prosjekter. Vi er i vekst og ønsker å styrke vårt team med to nye medarbeidere: En leder for shipping & offshore, og en kommersiell forretningsutvikler som kan drive vår satsning på fremtidsrettede og gode finansieringsløsninger for små og mellomstore bedrifter. 

bli kunde

Her kan du
bli kunde i
pareto bank

Pareto Bank Aksjen

Dagens sluttkurser på Oslo Børs

Les mer

Investor relations

Her finner du delårsrapporter og presentasjoner, samt informasjon om Pareto Bank aksjen og om bankens fundingstrategi.

Generalforsamling

Pareto Bank innkaller til ordinær generalforsamling i bankens lokaler (8. etasje) i Dronning Mauds gate 3 i Oslo, den 22. mars 2018 kl. 16.30.

Aksjonærer som ønsker å delta i generalforsamlingen bes melde seg på via linken nedenfor. Aksjonærer kan avgi forhåndsstemme eller avgi fullmakt med eller uten stemmeinstruks innen 20. mars 2018 klokken 16.00.

 

 

Årsrapport 2017

Pareto Banks resultat etter skatt for 2017 endte på 313 millioner kroner. Det tilsvarte en egenkapitalavkastning etter skatt på 15,9 %. Dette er nok en gang det beste årsresultatet i bankens historie! Gjennom god lønnsomhet og soliditet har banken det beste utgangspunktet for 2018.
 
Styret foreslår et utbytte på kr 1,60 pr. aksje for 2017. Utbytte vil bli behandlet på bankens generalforsamling den 22. mars. Foreslått betalingsdato er 11. april.

 

Praktiske tips til utbyggere

Skal du lykkes med eiendomsutvikling, trenger du en bank som bidrar med mer enn penger og er tett på ditt prosjekt. I Pareto Bank har vi lang erfaring fra eiendomsfinansiering, og spisskompetanse innenfor de områder som er viktige for utbyggere: Markedet, vurdering av risiko og lønnsomhet, prosjektorganisering og kontraktuelle og regulatoriske forhold.

Vi har samlet et utvalg artikler for å hjelpe deg på veien mot et godt byggeprosjekt.