Eiendomsfinansiering

Tett på eiendomsmarkedet med Sigmund Aas, Partner i Arealstatistikk.

Av Pareto Bank, 18. mars 2024

240313 pareto bank sigmund stillbilde 1 2
Sigmund Aas, Partner i Arealstatistikk og Per Øyvind Schiong, Direktør for Kreditt og juridisk i Pareto Bank.

Tett På er en serie fra Pareto Bank, der vi belyser aktuelle temaer sammen med bransjens dyktigste fagfolk. Som en spesialisert bank med fokusområder innen eiendomsfinansiering, bedriftsfinansiering og skipsfinansiering følger vi markedsutviklinger med argusøyne. Med en kombinasjon av markedsinnsikt og høy bankfaglig kompetanse, finner vi de beste finansieringsløsningene for hvert enkelt prosjekt.

Hva er egentlig utfordringene i dagens eiendomsmarked?

Har det lenge blitt produsert altfor lite boliger, eller har Sigmund Aas rett i at det ikke er tilfellet? Se og hør hva en av profilene i eiendomsbransjen mener om dagens marked – i samtale med Per Øyvind Schiong, Direktør for Kreditt og juridisk i Pareto Bank.

Temaer i denne artikkelen:

Om Pareto Bank

Pareto Bank ble børsnotert i 2016, og Pareto AS er bankens største eier. Banken har en forvaltningskapital på rundt 25 milliarder. 2023 var bankens beste år noensinne med et resultat etter skatt på kr 605,0 mill. Pareto Bank har en god kapitalbase og solid plattform for videre lønnsom vekst.

Vi er spesialisert på eiendomsfinansiering, bedriftsfinansiering og skipsfinansiering. Banken har en særlig sterk posisjon innen finansiering av boligutviklingsprosjekter. I tillegg tilbyr vi en rekke forskjellige finansieringsløsninger til mellomstore bedrifter. Innen shipping retter vi oss mot norske rederier, eiere og det norske prosjektmarkedet. Vi bygger alltid vårt arbeid på faglig kompetanse og bruker vår kunnskap til å skreddersy løsninger. Vi er ubyråkratiske og får ting til å skje. Raskt, ryddig og tett på.