Bedriftsfinansiering

Velkommen til Tett på: En blogg av Pareto Bank

Av Mats Gehrken, 17. juni 2019

Velkommen til Tett på En blogg av Pareto Bank

Hvordan kan man forbedre likviditeten i virksomheten? Hva skal til for å rigge virksomheten til for lønnsom vekst? Hvorfor trenger jeg driftsfinansiering når jeg går med store overskudd? Dette er noen av de mange temaene vi skal dekke og spørsmålene vi skal besvare på Pareto Banks nye blogg.

Vi i Pareto Bank har lansert bloggen Tett på for å hjelpe deg som er leder eller økonomiansvarlig i en liten eller mellomstor bedrift å få bedre kontroll på økonomien, likviditeten og arbeidskapitalen, effektivisere interne rutiner og prosesser i økonomiavdelingen og navigere en krevende vekstfase.

Og det er ikke tilfeldig at det er SMB-markedet vi henvender oss til. Det er tross alt dere som står for mesteparten av innenlandsøkonomien vår og halvparten av verdiskapningen i landet. Og vi i Pareto Bank er opptatt av å løfte dere – selve grunnpilaren i norsk næringsliv – opp og frem.

Vårt håp er at Tett på skal bli din foretrukne kilde til faglig kunnskap, fornyet innsikt og nyttige verktøy knyttet til finansiering og et lite bidrag til at dere vokser og utvikler dere videre slik at dere kan fortsette å skape verdi for oss alle.

Ta gjerne en kikk på artiklene vi har publisert i skrivende stund:

Vi har også utarbeidet en omfattende guide for deg som ønsker å dykke dypere ned i materien og få gode råd og tips til hvordan du kan rigge virksomheten din for fremtidig lønnsom vekst. Om det høres interessant ut er du velkommen til å laste ned vår nyeste e-bok om arbeidskapitalstyring og planlegging av lønnsom vekst i små og mellomstore bedrifter.

Gratis e-bok:

Arbeidskapitalstyring og planlegging av lønnsom vekst i små og mellomstore bedrifter

For deg som ønsker et mer «hands on» verktøy i det daglige arbeidet har vi utarbeidet en ryddig og oversiktlig mal for likviditetsbudsjett. Er du interessert, ligger Excel-malen og venter på deg her:

Gratis mal:

Likviditetsbudsjett

Tips og råd rett i innboksen din

Den enkleste måten å få kontinuerlig tilgang på faglig påfyll, tips og råd som kommer deg og virksomheten din til gode, er å fylle ut skjemaet du finner på høyre side. Da får du en e-post straks vi publiserer nytt innhold på bloggen.

Om Pareto Bank

Pareto Bank startet sin virksomhet i 2008. I dag er banken børsnotert, og Pareto AS er bankens største eier. Banken har ca 65 ansatte og en forvaltningskapital på rundt 25 milliarder. Resultatet for 2023 ble 605 millioner kroner før skatt og er bankens beste årsresultat noensinne. Vi har en sterk markedsposisjon innenfor finansiering av eiendomsutviklingsprosjekter på Østlandet, og banken tilbyr skreddersydde finansieringsløsninger til mellomstore bedrifter som har et særskilt kapitalbehov i forbindelse med en transaksjon. Innen shipping retter vi oss mot norske rederier, eiere og det norske prosjektmarkedet.


Gratis e-bok:

Arbeidskapitalstyring og planlegging av lønnsom vekst i små og mellomstore bedrifter

Temaer i denne artikkelen:

Om Pareto Bank

Pareto Bank ble børsnotert i 2016, og Pareto AS er bankens største eier. Banken har en forvaltningskapital på rundt 25 milliarder. 2023 var bankens beste år noensinne med et resultat etter skatt på kr 605,0 mill. Pareto Bank har en god kapitalbase og solid plattform for videre lønnsom vekst.

Vi er spesialisert på eiendomsfinansiering, bedriftsfinansiering og skipsfinansiering. Banken har en særlig sterk posisjon innen finansiering av boligutviklingsprosjekter. I tillegg tilbyr vi en rekke forskjellige finansieringsløsninger til mellomstore bedrifter. Innen shipping retter vi oss mot norske rederier, eiere og det norske prosjektmarkedet. Vi bygger alltid vårt arbeid på faglig kompetanse og bruker vår kunnskap til å skreddersy løsninger. Vi er ubyråkratiske og får ting til å skje. Raskt, ryddig og tett på.